Público

Últimas noticias publicadas en Público en la sección España
  1. La normativa establece que debe haber un VTC por cada 30 taxis, una proporción que no se cumple en la mayoría de las comunidades.
  2. Los servicios de inspección de la Consejería de Transportes realizaron 316 controles durante la primera jornada del evento
  3. Parlem amb Xavier Giró, professor de periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona, que fa un repàs a la situació dels mitjans catalans, a les xarxes i la seva influència en els mateixos i al tractament que en fan de l'actualitat política catalana, entre d'altres qüestions.
  4. Juan Marín acaba de ser elegido candidato de Ciudadanos a la presidencia de la Junta de Andalucía. En esta entrevista con Público, después de tres años y medio de apoyo a Susana Díaz, abre la puerta a gobernar con el PP
  5. Puigdemont ya manifestó que Pascal no debía tener cabida dentro de la ejecutiva del partido y los críticos han negociado una propuesta para simplificar la dirección poniendo al frente de la Presidencia al actual coordinador del partido, David Bonvehí.
  6. Els militants aproven, gairebé per unanimitat, crear una "comissió de transició "per incorporar-se al nou espai olític independentista que promouen l'expresident a l'exili i JxCat, així com demanar als associats que s'hi sumin individualment. Pascal renuncia no només a seguir dirigint el partit, sinó també a formar part de la nova cúpula, com reclamaven els sectors crítics i les pressions de l'entorn de JxCat.
  7. I.R.F, l'inspector que va agredir el fotoperiodista, és membre de la Brigada Provincial d'Informació de Barcelona de la Policia Nacional que va ser denunciada el 2014 pels Mossos d'Esquadra, per presumptament alertar una cèl·lula gihadista que estava sent investigada per la policia catalana en l'operació 'Caront'.
  8. El diputat per Àvila s'imposa per 451 vots a l'expresidenta del Govern central Soraya Sáenz de Santamaría, i confirma l'escorament del partit cap a posicions més conservadores. El nou líder dels populars ha basat bona part de la campanya en una dura oposició a les reivindicacions catalanistes, i ha recuperat part del missatge de l'aznarisme.
  9. Proactiva Open Arms ha denunciat a Palma el capità de la patrullera líbia i el del buc que va deixar enmig de la mar la barca amb tres immigrants -dos dels quals van morir-, per homicidi imprudent i omissió de socors.
  10. A pesar de los insultos e insinuaciones de amenazas de varias personas que buscaban confrontar y hacer apología al mausoleo de Franco, la manifestación ha reunido a unas doscientas personas.